Talvipäivät Rantasalmella

Seniorit kokoontuivat talvipäiville Järvisydämeen, jossa  nautittiin kulttuurista   eli  Myllyn teatterin viihdyttävästä esityksestä ”Kaiken takana on nainen”  ja esityksen jäkeen syötiin mahottaman hyvä  ja maittava päivällinen  ravintola Piikatytössä.  Iltaa jatkettiin yhteisellä illanvietolla rinnehuvilassa  ja   innokkaimmat kävivät harrastamassa liikuntaa Markku Aron rytmeissä.

Sunnuntaiaamu  valkeni kesäajassa  hieman pilvisenä, mutta lämpötila plussan puolella.  Täydellisen aamiaisen jälkeen  lähdettiin ulkoilemaan pilkkikilpailun merkeissä.  Kilpailuun oli haastettu Warkauden Seniorikerho, mutta vastustajia ei saapunut paikalle.   Jääkeli  oli potkurillakin luistava  ja edellisen päivän kilpailujen jäljiltä  paljon valmiita avantoja.  Pilkkimestarin pokaalin vei Heikki Ikäheimonen             1693 g  saaliillaan  ja  Heikki pokkasi myös isoimman kalan palkinnon     560 g  painavalla ahvenellaan.

Tuloksia:

1.Heikki Ikäheimonen  1693 g                                                                          2. Antti Konttinen 1202 g                                                                                  3. Arto Naukkarinen 1196 g                                                                                4. Väinö Heiskanen 1162 g                                                                                5. Tuula Heiskanen 1073 g                                                                                  6. Martti Tuomainen   1031 g

Piposarjaan osallistuneiden kesken arvottiin Fiskarsin tuotteita ym.

Ensi keväänä uusitaan !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.