Valtteri Torikan konsertti Järvisydämessä/Muistelo

Perjantaiaamu  ennusti talven tuloa, mutta aamu oli kuitenkin kaunis  ja ajokeli   hieno   ja tie kuiva.

Saaavuimme Järvisydämeen hyvissä ajoin,  oli tehty treffit vanhaan respaan, jossa takkatuli jo  loisti iloisesti.  Porukkaa odotellessa sihteeri haki avaimet huvilaan ja voitiin viedä jo matkatavaroita  huoneisiin.  Pikkuhiljaa  porukka oli koolla ja päästiin nauttimaan Piian pitopöydän antimista , jotka taas kerran olivat vertaansa vailla, jopa niitä savumuikkuja oli tarjolla. Nam !

Vatsat täynnä  elämyksellisessä olotilassa siirryimme meille varattuun huvilaan  kohottamaan  kuohumaljat Torikalle  ja läsnäoleville.  Kahvimestari Aila  saapui sovittuun kahviaikaan  tuoden mukaan lisää faneja.  Vaihdettiin kuulumisia ja  juotiin synttärikahvit marraskuun synttärisankareille.  Tuula ja Väiski tarjosivat täytekakun, joten  saatiin suu makiaksi  onnittelulaulun kera.

Iltapäivä vierähti niin nopeasti, ettei monikaan tainnut ehtiä käymään kylpylässä nautiskelemassa, mutta  kuulumiset vaihdettiin ja  arvottiin Fiskarsin ja Arabian tuotteita. Leila oli  virkannut  kaikille arkienkelit  ja arvonnassa oli myös helminauhoja ja villasukkia .  Kiitos Leila, sinä aina jaksat muistaa !

Klubi-illassa oli  pääsääntöisesti seisomapaikkoja, mutta kanta-asiakkaina meille oli varattu pöydät ja tuolit . Tunnelma viiniluolassa oli käsin kosketeltavan jännittynyt  odottaessamme   Valtteri Torikan saapumista.  Ensimmäiset taputukset sai kitaristi Juha Savela  ja Valtteria saimme  odottaa vielä hetken.  Odotus palkittiin, Torikan mahtavaa ääntä kuunneltiin haltioituneena .

Väliaikatarjoilu kruunasi kaiken: tarjolla oli tuulihattuja, pieniä suolaisia leivoksia, joista löysin esimerkiksi supikkaita  ja lohirullia  ym.  sekä kuohuviiniä ja  mustaherukkasimaa.  Edelleenkään ei huikonut !

Toisen puoliajan ohjelmisto oli ”iskelmällisempi” . Naatittiin. Mieleen jäivät  soimaan ”o sole mio”  ja ”hopeinen kuu”.  Hopeisen kuun jälkeen hipsittiin huvilalle   ja kuinka ollakaan: meillä oli varattu sinne huikopalaa!  Kalakukkoa, tuore salaattia, juustoja, suolakeksejä  jne. Siinä se ilta vierähti   puolille öin, testattiin samalla  seniorien turnauskestävyyttä  ja suunniteltiin jo tulevaakin ( toimikunnan kokous ensi viikolla).  Harjoitettiin myös muistin käyttämistä.

Seuraava aamu oli raikas  ja pikkuisen heitteli kevyttä lunta.  Aamiainen oli taas mahtava, syötiin vaikka  ” ei ollut nälkä”. Kaukaisimmat vieraat lähtivät heti aamiaiselta  ajelemaan kotia kohti, toiset keräsivät tavaroita ilman kiirettä, tunnelmasta nauttien.

Kiitos Järvisydän  hienosta illasta !  Meidät muuten toivotettiin tulemaan uudestaankin !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.