Brunssi ja liikunnallinen muistipäivä 15.5.2018 Vesileppiksessä / Muistelo

Toukokuun  raikas aamu helli meitä , kun kokoonnuimme  Vesileppikseen aamiaiselle.  Siinä nautiskellessa kävimme läpi kerhon  tulevia tapahtumia  ja ajankohtaisia asioita.  Tulossa  Umpimähkään –retki, Hyvän mielen risteily  ym. mukavaa.

Päivän ohjelma alkoi  klo 10.00  liikunnallisella jumppatuokiolla, jossa fysioterapeuttimme kertoi  muistista  ja tasapainosta, joista teimme myös monia mielenkiintoisia harjoituksia  jumpaten.  Ei haitannut  kipeät lonkat eikä kintut  sen enempää kuin  vaivasen luutkaan, vaan kaikki onnistui  ja olimme tosi tyytyväisiä itseemme.  … Suvituuli kuin oksissa soittaa…

Saimme ryhmällemme  erikoisohjauksen, kiitos Vesileppis. Seuraavaksi kuulimme liikunnan merkityksestä seniorien hyvinvointiin   ja saimme hyvä vinkkejä  miten  saavutamme hyvän olon myös kotikonstein.  Ei väliä, vaikka pituus lyhenee, nivelet jäykistyy ja  asento menee kumaraan, liikunnasta löytyy apu näihinkin.  Käyn ahon laitaa….

Ravitsemusterapeutti  kertoi vuorostaan ruokatottumuksista  ja niiden vaikutuksesta  ikääntyvän  henkilön elämään,  Käytiin läpi rasvat ja proteinin lähteet  ja nesteytykset.

Lounaan jälkeen  kosmetologi  esitteli käsivoiteita   ja neuvoi  käsien hierontaa  ja nivelten vetreytystä.   Pieniä kikkoja, mutta  tuntui ihanalta !

Sitten laulettiin yhdessä  suvivalssista  Moskovan valoihin . Sekin kaikki muistiharjoitusta.  Yhteislauluun osallistui   myös naisten hyvinvointiviikon porukkaa.  Kukat kauniit taas puhkeaa kukkaan…

Seuraavana joogaharjoitukset. Opittiin joogan perusteita ja oikeaa hengitystekniikkaa, joka sekin tärkeää  hyvinvoinnille  ja koko keholle. Joogatunnin jälkeen lähdettiin keilaamaan. Tämän  kertaisen keila-cup  kisan voitti  Erkki Könönen  tuloksella 105.  Onnea !

Eikä  siinä vielä kaikki !  Päiväkahvien jälkeen halukkaat osallistuivat ohjattuun vesijumppaan, kylpylän käyttö oli myös vapaa  niinkauan kuin jaksoi uida ja saunoa. Ja sitten iltatanssit ….. kaikkea ei kerrota !

Kiitoa osallistuneille  ja kiitos Vesileppikselle aurinkoisesta  specialohjelmasta !  Nuorruttiin monta vuotta !

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit saanut olla mukana !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.