Talvipäivän tuiverrus

Proseniorien perinteiset talviulkoilupäivät ti 6.4.2021 Jylänkijärven rannalla vietettiin todella talvisessa säässä : Lunta tuli vaakasuorassa tuulen tuivertaessa ja aurinko antoi odottaa itseään. Mutta eipä se estänyt reippaita senioreja nauttimasta yhteisestä tapahtumasta koronakevään keskellä.

Pilkkimestarin 2021 pokaalin vei Tuula Heiskanen suurimmalla kalasaaliilla.

Tuloksia : 1. Tuula Heiskanen, 2358 gr 2. Heikki Ikäheimonen 2098 gr ja 3. Väinö Heiskanen 2037 gr ja hän sai myös pienimmän kalan hopeisen suolalusikan kiiskellä 15 gr. Kaikki onkijat palkittiin ruhtinaallisesti kuten myös piposarjan villasukkajuoksijat, joilla oli vaatimuksena vähintään 0,5 h kävelymaratoni. Kaikki ylittivät odotukset ja reippailivat yli tunnin erilaisissa villasukkavariaatioissa, joista erityismaininnan ansaitsee Salmen vauhdikkaat polvivillasukat. Kylläpä piristi !

Mahtavan urheilusuorituksen kruunasi hernekeitto ja mitalikahvit.

Oi jospa oisit saanut olla mukana ! Vierivä kivi ei sammaloidu !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.