Matkoista syntyy muistoja …

Aurinkoinen kevätsää tervehti Kajaaniin lähtijöitä launtaiaamuna. Porukkaa lähti mukaan Suonenjoelta, Leppävirralta, Kuopiosta ja Siilinjärveltä, iloisia ihmisiä kaikki. Kajaanissa aloitettiin ohjelma Zorro-musikaalilla. Romanttinen rakkaustarina sisälsi myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja kaiken kruunasi rytmikäs Cipsy Kingin musiikki. Mahtava esitys !

Zorro-buffee illalla oli nautittava ja upeasti katettu kabinettiin, naatittiin todella elämyksellisestä kattauksesta ja makumaailmasta alkusalaateista jälkiruokiin. Hauskaa pidettiin omalla ohjelmalla unohtaen hetkeksi surut ja murheet.

Sunnuntain historiallinen aamulenkki oli todella antoisa, kuultiin Kajaanin historiaa Eino Leinosta Mannerheimiin ja ne kummitukset….. eipä taitaisi uskaltaa lähteä kaupungille pimeässä …..

Kotimatkalla muisteltiin laulujensanoja ja Zorroa ja kaikkea muuta mukavaa. Oi jospa oisit saanut olla mukana ……

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.