Kevätauringon paistaessa ja Pieksäjärven hankien hohtaessa parasta loistettaan käytiin Proseniorien kaiken kalan pilkkikilpailut 23.3.22. Jäälle nousikin niin ahventa ja särkeä kuin myös lahnanparkkeja runsaasti. Myös muille lenkkeilijöille sää oli mahtava ja askelia kertyi mittariin yli tavoitteen jäällä järveä kiertäessä myötä- ja vastapäivään.

Kilpailussa palkittiin : Pilkkimestari eli Pro 2022 on Heikki Ikäheimonen 2700 gr tuloksellaan. Toisen sijan vei Tuula Heiskanen 2000 gr särki-saaliillaan, seuraavina Väinö Heiskanen 1400 gr, Maija Könönen 1200 gr, Raili Avikainen 135 gr, Erkki Könönen 130 gr ja Ari Avikainen 130 gr.

Oi jospa oisit saanut olla mukana !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.