Umpimähkään matkalle !

Retkiaamu oli aurinkoinen . Matkaan lähdettiin jännityksen tunnelmin kohti tuntematonta. Eipä aikaakaan, kun oltiin iliman aikojaan Iisalamessa, jossa mietä odotti kaupunkiopas esitellen Iisalmen kulttuuria ja rakennuksia. Olvilla saimme tyytyä panimomuseon esittelyyn , sillä koronamääräykset Olvilla olivat vielä voimassa.

Majoitumme hotelli Golden Domeen , jossa meidät otettiin ystävällisesti vastaan . Hotelliin tutustuttiin ihastunein ilmein, sillä kaikki seinämaalaukset ja lasimaalaukset olivat vertaansa vailla. Päivällinen bysanttilaisen taiteen ympäröimänä oli elämys jo sinänsä. Illasta nautittiin perinteisesti ja seuraavana aamuna runsaan aamiaisen jälkeen tehtiin karjalanpiirakoita. Tuloksena oli monimuotoisia piirakoita, mutta todella maistuivat omat tekemät piirakat kahvin kanssa. Piirakoita saatiin vielä matkaevääksi ja kotiin viemisiksi. Kotimatkalle lähdettiin kokemusta rikkaampana ja vatsat täynnä sekä mieli virkeänä kohti uusia haasteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.