Tuettu loma 2023

Kerholle on myönnetty Hyvänmielen loma 06.08.-11.08.2023

Paikka on muuttunut. Hyvänmielenloma Imatran Kylpylässä on ihana ja vaivaton tapa päästä irti arjesta. Sukellat kylpylän ihanaan lämpöön ja saat uutta virtaa vesien virkistävästä voimasta. Herkuttelet ravintoloiden antimista ja nautit hemmotteluhoidoista. Ulkoilet Saimaan rannoilla upeassa luonnossa. Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikki huoneet samassa tasossa . Jos olet kiinnostunut, ota pikaisesti yhteyttä,sydansavo@gmail.com. Jokaisen osallistujan pitää myös täyttää oma hakemus ( vaikka onkin ryhmäloma). Ensisijaisesti kerhonjäsenille, mutta mikäli paikkoja jää, myös ystävät voivat tulla mukaan. Omavastuu on 5 vrk/ /125 e/hlö sis. täysihoidon ja ohjelman . Hakemuslomakkeen jo palauttaneet huomioidaan. Saimme viisi lisäpaikkaa, joten nyt on aika täyttää hakemus. Lisätietoja ja lomakkeita 040-5468669/Tuula. Ole valmiina !

Vierivä kivi ei sammaloidu !! Yhdessä ollaan enemmän !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.