ULKOILUPÄIVÄ 30.3.

Sydänsavon Proseniorien ulkoilupäivää ja pilkkikilpailuja vietettiin hienossa aurinkoisessa kevätsäässä Villa Mirjamin ja Iso-Rasti järven maisemissa. Vieraaksi kutsuttu naapurikerho loisti poissaolollaan, mutta porukkaa riitti niin kilpailuihin, kuin nuorisoohjaaja Jari Väänäsen vetämään mielikuva-jumppaan pilkkirajoitteisille. Mahtavien saaliiden ja loistosään lisäksi päivän kruunasi kerhon tarjoama hernekeitto ja pannari hillolla . Meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi, jospa oisit saanut olla mukana.

Propilkkimestarin pokaalin pokkasi ansaitusti kerhon jäsen Heikki Ikäheimonen . Kilpailun pääpalkinto, sähkökäyttöinen ruohonleikkuri lähti Kuvansiin.

Tulokset :

Veteraani eli onkisarja :

1. Heikki Ikäheimonen 11,005 kg 2. Maija Könönen 1,508 kg 3. Tuula Heiskanen 1,436 kg 4. Arto Naukkarinen 1,323 kg 5. Erkki Könönen 1, 308 kg 6. Väinö Heiskanen 1, 167 kg 7. Tuomainen Martti 1,133 kg 8. Pirjo Naukkarinen 0,129 kg 9.Raili Avikainen 0.129 kg 10.Anneli Tuomainen 0,029 kg

Piposarjalaisten kesken arvotun neljän pistorasian kaapelikelan voitti Pirkko Hassinen.

Kiitos kaikille osallistujille ! Jatketaan aktiivisesti !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.