Talvipäivien tuloksia

Sumuinen aamu ja keväinen tuuli Syvänsin rannalla kutsui pilkkijöitä perinteiseen kilipailuun 10.4. 24. Kalat uivat parvissa ja jäätä ( 45 cm) ja vettä ( 23,5 m ) riitti Syvänsissä. Hernekeitto ja pannari maistuivat hapekkaan päivän jälkeen. Pro-pilkkien pilkkimestaripokaalin vei Maija Könönen tuloksellaan 1826 gr tuoden myös puntariin päivän suurimman kalan yli puolen kilon ahvenen. Parhaat palkittiin ja kaikkien osallistujien kesken arvottiin pieniä kannustepalkkioita.

Tuloksia ja palkittuja : 1. Maija Könönen 1826 gr 2. Arto Naukkarinen 1610 gr 3. Väinö Heiskanen 1274 gr 4. Heikki Ikäheimonen 1257 gr 5. Erkki Könönen 1120 gr 6. Tuula Heiskanen 1065 gr 7. Pirjo Naukkarinen 1024 gr

Kaikille kertyi runsaasti kokemusta ja hyvää tuulta Matinvuoren keväisessä päivässä ja hyvässä porukassa. Oi jospa oisit saanut olla mukana !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.